Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Πυκνή χιονόπτωση στην Εύβοια – Εγκλωβίστηκαν φοιτητές
Πυκνή χιονόπτωση στην Εύβοια – Εγκλωβίστηκαν φοιτητές

Πυκνή χιονόπτωση στην Εύβοια – Εγκλωβίστηκαν φοιτητές

Η «Ζηνοβία» έχει φτάσει στη χώρα και χιονοπτώσεις σημειώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας. Tουλάχιστον έως τη Δευτέρα, σύμφωνα και με τα πρωινά προγνωστικά στοιχεία του Σαββάτου, θα διαρκέσει η επιδείνωση του καιρού.

Πυκνό χιόνι πέφτει στην Εύβοια, και στον κεντρικό δρόμο Χαλκίδας – Αιδηψού από τον Παγώντα προς τον Άγιο, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πυκνή παρατηρείται επίσης στο δρόμο Μετοχίου – Βίταλου στη ότια Εύβοια και στην Κεντρική Εύβοια στο δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων από την Στενή και πάνω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, στον δρόμο Μετοχίου – Βίταλου  εγκλωβίστηκαν σχεδόν 50 της Γεωπονικής Αθηνών, οι οποίοι επέστρεφαν από εκδρομή για πεζοπορία στην περιοχή Βρωμονέρα στη ότια Εύβοια, τους οποίους απεγκλωβίζουν αυτή την ώρα οι άνδρες της ς Υπηρεσίας της Κύμης.

Στην τους έπιασε με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει σε χαντάκι, ενώ ακριβώς από κάτω είναι .

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν τραυματίες. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Κύμης, μηχανήματα της πολιτικής προστασίας, και τετρακίνητα οχήματα για να κατεβάσουν τον κόσμο.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση