Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Παράταση για την απόσυρση αυτοκινήτων
Παράταση για την απόσυρση αυτοκινήτων

Παράταση για την απόσυρση αυτοκινήτων

Να αξιοποιήσουν οι το μέτρο της απόσυρσης των αυτοκινήτων, κάλεσε από την ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, , χαρακτηρίζοντάς το «μεγάλη ευκαιρία».

Την πρόσκληση απηύθυνε ο κ. , στο πλαίσιο της ψήφισης της ς, η οποία παρατείνει τη διαδικασία απόσυρσης έως την 20ή Μαΐου του 2016 και παρέχει ταυτοχρόνως τη δυνατότητα επίλυσης όλων των σχετικών θεμάτων μέχρι 31 Μαΐου του 2016, καθώς και ταυτοποίησης και όσων αυτοκινήτων στηκαν το προηγούμενο διάστημα ώστε να έχουν τις ευμενείς διατάξεις του νόμου.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία και πρέπει οι να την αξιοποιήσουν, διότι δεν θα είναι αιώνια», είπε ο κ. , προαναγγέλλοντας και άλλες νομοθετικές διατάξεις καθώς -όπως είπε- λειτουργεί πλέον η Διυπουργική Επιτροπή, που εξετάζει τα θέματα φορολογίας των αυτοκινήτων και θα δρομολογήσει πιο αυστηρό πλαίσιο και θα επιλύσει θέματα.

Απαντώντας στην κριτική των κομμάτων της αολίτευσης, ιδίως δε της , περί μεγάλης καθυστέρησης εφαρμογής του μέτρου, ο αρμόδιος υπουργός ανέφερε ότι ήταν αποτέλεσμα μιας διαπραγμάτευσης που διαρκεί και έπρεπε να καταλήξει προς όφελος των πολιτών.

 

πηγή:kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση