Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και στον Εβρο
Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και στον Εβρο

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και στον Εβρο

Στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων(Μ.Ε.Λ.)του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έβρου, στην , νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του -ΜΠΕ πρόκειται για άνδρα, που διανύει τη δεκαετία των 40, κάτοικο Αλεξανδρούπολης, η κατάσταση της υγείας του οποίου χαρακτηρίζεται ως πολύ καλή.

Σημειώνεται πως, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία περιορισμού εξάπλωσης του ιού, σε εξέλιξη είναι η «ιχνηλάτηση» των επαφών του ασθενούς, η οποία άρχισε από χθες το βράδυ και αμέσως μετά την επιβεβαίωση της προσβολής του από τον ιό.

Την Τρίτη το απόγευμα ανακοινώθηκε και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του -19 στον Βόλο. . Πρόκειται για έναν νεαρό 22 ετών, που νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Αχιλλοπούλειο Βόλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 22χρονος είχε ταξιδέψει στο και μόλις επέστρεψε στον Βόλο παρουσίασε τα του ιού.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση της προθεσμίας καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεων που είχαν ανασταλεί κατά το εξάμηνο μετά τον «Ιανό»,… - https://t.co/dUPIGxrLBC -

  • Σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου η Νίκη Βόλου - https://t.co/Ee6jlfY3UY -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/LgsPcu8eE2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση