Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πρωθυπουργική γκάφα μέσω Twitter
Πρωθυπουργική γκάφα μέσω Twitter

Πρωθυπουργική γκάφα μέσω Twitter

“Θέμα” στα κοινωνικά δίκτυα έγινε το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός, Αλέξης , ο οποίος αρχικά δημοσίευσε στο τα όσα είπε στον κατά την διάρκεια της Ευρωτουρκικής Συνόδου και στη συνέχεια τα διέγραψε από τον αγγλόφωνο λογαριασμό του.

«Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους» ήταν το πρώτο που ανέβηκε στον λογαριασμό του κ. .

«Είναι ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο. Ξοδεύουμε δισ. για εξοπλισμούς, εσείς για να παραβιάζετε, εμείς για να σας αναχαιτίζουμε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα στον αέρα και από κάτω δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους διακινητές που πνίγουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο».

Τα μηνύματα αυτά ανέβηκαν και στα αγγλικά και στα ελληνικά και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Τούρκος πρωθυπουργός απάντησε επίσης μέσω  .

“Τα σχόλια για τους πιλότους από τον @atsipras δεν αρμόζουν στο της ημέρας. Αλέξη: ας συγκεντρωθούμε στα θετικά.”

Λίγο αργότερα, τα πρώτα μηνύματα διεγράφησαν από τον αγγλόφωνο λογαριασμό του κ. και αντικαταστάθηκαν από θετικά σχόλια: «Είμαστε στην ίδια γειτονιά και πρέπει να μιλάμε με ειλικρίνεια για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε λύσεις. Στηρίζουμε την προώθηση ενταξιακής διαδικασίας στο υφιστάμενο διαπραγματευτικό πλαίσιο.»

tsipras-tweets

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση