Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Προσωπική «βεντέτα» Καμμένου με Άγκυρα επισκιάζει την επίσημη διπλωματία
Προσωπική «βεντέτα» Καμμένου με Άγκυρα επισκιάζει την επίσημη διπλωματία

Προσωπική «βεντέτα» Καμμένου με Άγκυρα επισκιάζει την επίσημη διπλωματία

Κλιμακώνεται η ααράθεση μεταξύ του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και προσωπικά του Πάνου Καμμένου, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής απάντησε με το τραγούδι «των αθανάτων το κρασί» στις «βολές» που εξαπέλυσε εναντίον του νωρίτερα η Άγκυρα.

«Αφού το τουρκικό ΥΠΕΞ και οι εδώ προσκυνημένοι θεωρούν την ΕΟΚΑ τρομοκράτες Καταδικάστε με τιμή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά στο ο υπουργός Άμυνας, παραθέτοντας το εν λόγω τραγούδι.

Όλα ξεκίνησαν από την επιλογή του κ. Καμμένου να απαντήσει ο ίδιος, ως υπουργός Αμυνας και με εμφανώς μη διπλωματικό ύφος στον Ρετζέπ , υποστηρίζοντας ότι ο Τούρκος Πρόεδρος προβαίνει σε «ηλίθιες δηλώσεις», την ώρα που, όπως ανέφερε, προσκυνά ζητώντας συγχώρεση από τον .

Το βράδυ της Παρασκευής, σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή – απάντηση, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, κάλεσε τον κ. Καμμένο να αποφύγει παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες από τώρα και στο εξής, «ενεργώντας υπεύθυνα και με σοβαρότητα», κατηγορώντας τον παράλληλα ότι «δεν είναι ικανός να αξιολογεί και να βλέπει τις εξελίξεις με κοινή λογική».

«Η στάση του Έλληνα υπουργού Άμυνας, ο οποίος έχασε την ικανότητα ς του τόσο που πριν από λίγες μέρες βράβευσε τις οργανώσεις που σχετίζονται με την ΕΟΚΑ και που εμπλέκονται σε πράξεις βίας και ς στην Κύπρο, ζημιώνουν τις προσπάθειες ς που επιχειρήσαμε να αναπτύξουμε μεταξύ των δύο χωρών», ανέφερε επίσης το τουρκικό ΥΠΕΞ.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση