Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Προσλήψεις θεραπευτικού προσωπικού στο ΚΕΘΕΑ
Προσλήψεις θεραπευτικού προσωπικού στο ΚΕΘΕΑ

Προσλήψεις θεραπευτικού προσωπικού στο ΚΕΘΕΑ

Μία θέση στο Βόλο

Στην 35 ατόμων, θεραπευτικού προσωπικού θα προχωρήσει το . Σύμφωνα με την απόφαση, το παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και στο οποίο ανήκουν τα Θεραπευτικά Προγράμματα (Θ.Π.) ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ Σ, ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩ ΠΡΟΛΗΨΗΣ KAI ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ, ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ΚΕΘΕΑ MOSAIC, ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

Για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του ζητεί την 35 ατόμων θεραπευτικού προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Στην Θεσσαλίας ζητούνται δύο άτομα και συγκεκριμένα ένα άτομο Δ.Ε. ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΡΥΤΗΣ στα Τρίκαλα και ένα άτομα Π.Ε. ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ στο Βόλο.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.kethea.gr).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 5 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 και λήγει στις 19 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει στις 23 Σεπτεμβρίου , ημέρα Παρασκευή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση