Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Προσλήψεις θεραπευτικού προσωπικού στο ΚΕΘΕΑ
Προσλήψεις θεραπευτικού προσωπικού στο ΚΕΘΕΑ

Προσλήψεις θεραπευτικού προσωπικού στο ΚΕΘΕΑ

Μία θέση στο Βόλο

Στην 35 ατόμων, θεραπευτικού προσωπικού θα προχωρήσει το ΚΕΘΕΑ. Σύμφωνα με την απόφαση, το ΚΕΘΕΑ παρέχει θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και στο οποίο ανήκουν τα Θεραπευτικά Προγράμματα (Θ.Π.) ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, , ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ KAI ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ, ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ΚΕΘΕΑ MOSAIC, ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

Για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του ζητεί την 35 ατόμων θεραπευτικού προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ζητούνται δύο άτομα και συγκεκριμένα ένα άτομο Δ.Ε. ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ στα Τρίκαλα και ένα άτομα Π.Ε. ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ στο Βόλο.

Οι , οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.kethea.gr).

Η υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 5 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και 12:00 και λήγει στις 19 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και 14:00.

Η υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει στις 23 Σεπτεμβρίου , ημέρα Παρασκευή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: 2.845 νέα κρούσματα, 12 θάνατοι, 165 διασωληνωμένοι #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/kb5CD2pvDw -

  • Τελετή για το ολοκαύτωμα της 30ης Ιουλίου 1906 στη Νέα Αγχίαλο #ΝέαΑγχίαλος - https://t.co/uFpy7q2Knj -

  • #RapidTests - https://t.co/KYKBArARzT -

"Αλιεύοντας" την είδηση