Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Πρόσληψη 165 καθαριστριών στο ΥΠΟΙΚ για κάλυψη κενών…
Πρόσληψη 165 καθαριστριών στο ΥΠΟΙΚ για κάλυψη κενών…

Πρόσληψη 165 καθαριστριών στο ΥΠΟΙΚ για κάλυψη κενών…

Για τετράωρη απασχόληση και για δύο μήνες ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος εγκρίνει την πρόσληψη 165 ατόμων για υπηρεσίες καθαριότητας. Οι θέσεις αυτές αφορούν κυρίως σε εφορίες και τελωνεία (111 θέσεις) αλλά και σε κεντρικές εγκαταστάσεις του ΥΠΟΙΚ (54 θέσεις).

Για να ξεκινήσει η παροχή υπηρεσιών καθαρισμού θα πρέπει να υπογραφεί ατομική σύμβαση από κάθε έναν υπάλληλο καθαριότητας, ενώ προβλέπεται ότι η μεικτή μηνιαία αμοιβή του θα είναι 484,81 υρώ ενώ οι καθαρές αποδοχές θα ανέρχονται στα 325 ευρώ.

Η απόφαση αυτή έρχεται λίγο μετά την επαναπρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου οικονομικών των οποίων μάλιστα οι συμβάσεις είχαν μετατραπεί σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, καθώς επίσης και μετά την μεταφορά 17 καθαριστριών στο ΥΠΟΙΚ και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Γεγονός το οποίο δημιουργεί ερωτηματικά γα τη σκοπιμότητα της μεταφοράς των καθαριστριών από το ΥΠΟΙΚ στο Δικαιοσύνης αλλά και για τις πραγματικές ανάγκες του υπουργείου Οικονομικών για υπηρεσίες καθαρισμού.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση