Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Προσφυγή στη δικαιοσύνη για το πόθεν εσχες προαναγγέλει ο Μητσοτάκης
Προσφυγή στη δικαιοσύνη για το πόθεν εσχες προαναγγέλει ο Μητσοτάκης

Προσφυγή στη δικαιοσύνη για το πόθεν εσχες προαναγγέλει ο Μητσοτάκης

Να ζητήσει άμεσα την παραίτηση του αροέδρου του κόμματός του, Αδωνι Γεωργιάδη, για τη «συκοφαντία» σχετικά με το πρωθυπουργικό , αναμένει η κυβέρνηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, στην ΕΡΤ.

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε, ότι επρόκειτο για «έωλο αερισπασμό» που επιχείρησαν να «στήσουν» η και ο κ. «προκειμένου να μην απαντήσουν στα εύλογα ερωτήματα που προέκυψαν από την αποκάλυψη για αγορά ακινήτου εκατομμυρίων ευρώ στο Παρίσι» και σημείωσε ότι «η ευθύνη γι' αυτή τη συκοφαντία βαραίνει προσωπικά τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ».

Παράλληλα, απηύθυνε σειρά ερωτημάτων προς τον κ. Μητσοτάκη σχετικά με το πόθεν έσχες του, σημειώνοντας ότι «ήρθε η ώρα να αφήσει τις υπεκφυγές και να απαντήσει στα πραγματικά ερωτήματα».

Από την πλευρά της η , απαντώντας στον κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, δήλωσε ότι  «Ο κ. ς είναι πανικόβλητος, γιατί είναι ένοχος. Δεν βρίσκει ούτε μια λέξη για το μυστικό δι στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, τις ιδιωτικές και άλλες συναντήσεις του και όσα κρύβονται πίσω από αυτές. Τα ερωτήματα που έχουν τεθεί είναι αμείλικτα. Να μην έχουν, όμως, καμία αμφιβολία ότι ο ελληνικός λαός θα μάθει την αλήθεια. »

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για το πόθεν έσχες του προέδρου κ. Μητσοτάκη και της συζήγου του, η αναφέρει ότι «η επιχείρηση συκοφάντησης και λάσπης ενάντια στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τη σύζυγό του, είναι καταδικασμένη να αποτύχει, γιατί βασίζεται σε ψέματα που ο κ. ς είναι εθισμένος να χρησιμοποιεί. Άλλωστε, γι' αυτές τις αθλιότητες οι κοινοί συκοφάντες θα κριθούν από την ελληνική Δικαιοσύνη και οι πολιτικοί καθοδηγητές τους, σύντομα, από τον ελληνικό λαό».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση