Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Προσφυγή στη δικαιοσύνη για το πόθεν εσχες προαναγγέλει ο Μητσοτάκης
Προσφυγή στη δικαιοσύνη για το πόθεν εσχες προαναγγέλει ο Μητσοτάκης

Προσφυγή στη δικαιοσύνη για το πόθεν εσχες προαναγγέλει ο Μητσοτάκης

Να ζητήσει άμεσα την παραίτηση του αντιπροέδρου του κόμματός του, Αδωνι Γεωργιάδη, για τη «» σχετικά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, αναμένει η από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως δήλωσε ο Δημήτρης , στην .

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε, ότι επρόκειτο για «έωλο αντιπερισπασμό» που επιχείρησαν να «στήσουν» η και ο κ. Μητσοτάκης «προκειμένου να μην απαντήσουν στα εύλογα ερωτήματα που προέκυψαν από την αποκάλυψη για αγορά ακινήτου εκατομμυρίων ευρώ στο Παρίσι» και σημείωσε ότι «η ευθύνη γι’ αυτή τη βαραίνει προσωπικά τον ίδιο τον πρόεδρο της ».

Παράλληλα, απηύθυνε σειρά ερωτημάτων προς τον κ. Μητσοτάκη σχετικά με το πόθεν έσχες του, σημειώνοντας ότι «ήρθε η ώρα να αφήσει τις υπεκφυγές και να απαντήσει στα πραγματικά ερωτήματα».

Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στον κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, δήλωσε ότι  «Ο κ. Τσίπρας είναι πανικόβλητος, γιατί είναι ένοχος. Δεν βρίσκει ούτε μια λέξη για το μυστικό ταξίδι στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, τις ιδιωτικές και άλλες συναντήσεις του και όσα κρύβονται πίσω από αυτές. Τα ερωτήματα που έχουν τεθεί είναι αμείλικτα. Να μην έχουν, όμως, καμία αμφιβολία ότι ο ελληνικός λαός θα μάθει την αλήθεια. »

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για το πόθεν έσχες του προέδρου κ. Μητσοτάκη και της συζήγου του, η Πειραιώς αναφέρει ότι «η επιχείρηση συκοφάντησης και λάσπης ενάντια στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τη σύζυγό του, είναι καταδικασμένη να αποτύχει, γιατί βασίζεται σε ψέματα που ο κ. Τσίπρας είναι εθισμένος να χρησιμοποιεί. Άλλωστε, γι’ αυτές τις αθλιότητες οι κοινοί συκοφάντες θα κριθούν από την ελληνική Δικαιοσύνη και οι πολιτικοί καθοδηγητές τους, σύντομα, από τον λαό».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση