Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Προσχώρηση Δράσης στη Νέα Δημοκρατία
Προσχώρηση Δράσης στη Νέα Δημοκρατία

Προσχώρηση Δράσης στη Νέα Δημοκρατία

Θέμ ωρών φίνεται ότι είναι η προσχώρηση της Δράσης του Θόδωρου Σκυλακάκη στη .Δ., που –εκτός απροόπτου– αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως σήμερα, αφού θα έχει προηγηθεί συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ. Σκυλακάκη.

Η συμπόρευση της Δράσης με τη .Δ. αναμένεται να ακολουθήσει το μοντέλο της συνύπαρξης με αυτονομία του φορέα. Δεν θα υπάρξει, δηλαδή, ένταξη του σχήματος στη Ν.Δ., αλλά συν της Δράσης, η οποία θα διατηρήσει την αυτοτέλειά της.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει απευθύνει επανειλημμένως προσκλητήριο συστράτευσης σε όλες τις φιλοευρωπαϊκές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, ενώ η παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στον χώρο του προοδευτικού μεταρρυθμιστικού Κέντρου και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε απευθείας προσωπική επαφή με αρκετά στελέχη του «ενδιάμεσου» χώρου. Σημειώνεται ότι από το βήμα του συνεδρίου της Δράσης ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε κάνει λόγο για την ανάγκη να υπάρξει μια μεταρρυθμιστική που θα μιλήσει με θάρρος και θα εφαρμόσει τις , ενώ στρατηγικός του στόχος είναι η Ν.Δ. να είναι στις επόμενες ο βασικός εκφραστής μιας μεγάλης μεταρρυθμιστικής συμμαχίας. Από την πλευρά του, και ο πρόεδρος της Δράσης έχει αναφερθεί στην ανάγκη ενός συνολικού πακέτου τολμηρών μεταρρυθμίσεων που θα πρέπει να εφαρμόσει η επόμενη , προκειμένου να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση