Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Προπηλακισμοί από μέλη της Χρυσής Αυγής σε γονείς και δασκάλους στο Πέραμα
Προπηλακισμοί από μέλη της Χρυσής Αυγής σε γονείς και δασκάλους στο Πέραμα

Προπηλακισμοί από μέλη της Χρυσής Αυγής σε γονείς και δασκάλους στο Πέραμα

Ένταση και φραστικά επεισόδια μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και γονέων και δασκάλων, προκλήθηκε στο Α' Δημοτικό Νέου Ικονίου στο στην οδό Νίκης 61, με αφορμή να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα από το Σχιστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα περίπου 20 ατόμων με επικεφαλής τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό ήρθαν σε ααράθεση με γονείς και δασκάλους ενόψει ς που επρόκειτο να συγκληθεί στο σχολικό συγκρότημα για το θέμα της φοίτησης των προσφυγόπουλων.

Η τελικά πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του δημάρχου και του αντιδημάρχου Παιδείας Περάματος, γονέων και δασκάλων.

Έξω από το σχολικό συγκρότημα όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – , ήταν συγκεντρωμένοι και γονείς που δεν επιθυμούν τη φοίτηση των προσφυγόπουλων στο , οι οποίοι μετά το πέρας της σύσκεψης φώναξαν συνθήματα εναντίον του δημάρχου.

Τo υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με σημερινή ανακοίνωσή του «καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους προπηλακισμούς και τις απειλές που υπέστησαν η διευθύντρια και στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, και μάλιστα παρουσία των , από ομάδα Χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον βουλευτή Γιάννη Λαγό».

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση