Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την έκρηξη στον ΣΕΒ
Προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την έκρηξη στον ΣΕΒ

Προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την έκρηξη στον ΣΕΒ

Προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την έ στο ΣΕΒ, στις 24 οεμβρίου 2015, στην οδό Ξενοφώντος στο βρέθηκε σε καφάο στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Σμολέν στα Εξάρχεια.

Είχε προηγηθεί αγνώστου στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, προειδοποιώντας για την ύπαρξη της προκήρυξης. Αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για την ύπαρξη του usb σε κάδο απορριμμάτων τελικά οι εντόπισαν το στικάκι σε καφάο.

Στη συνέχεια, το στικάκι μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας όπου μετά από την εξέταση για γενετικό υλικό και δακτυλικά , θα το άνοιγαν οι της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να δουν το περιεχόμενο και την επωνυμία που αναλαμβάνει την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης.

Οπως ανέφεραν της ΕΛ.ΑΣ. ο τρόπος αποθήκευσης της προκήρυξης σε usb έχει ομοιότητες με την επωνυμία «Επαναστατική Ανατροπή», η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης που έγινε στις 27 Μαρτίου 2013 στο σπίτι του εφοπλιστή ίκου Τσάκου, στη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλλι και Προπυλαίων, στην περιοχή της Ακρόπολης.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση