Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την έκρηξη στον ΣΕΒ
Προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την έκρηξη στον ΣΕΒ

Προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την έκρηξη στον ΣΕΒ

Προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την έκρηξη στο , στις 24 Νοεμβρίου 2015, στην οδό Ξενοφώντος στο Σύνταγμα βρέθηκε σε καφάο στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Σμολένσκι στα Εξάρχεια.

Είχε προηγηθεί αγνώστου στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, προειδοποιώντας για την ύπαρξη της προκήρυξης. Αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για την ύπαρξη του σε κάδο απορριμμάτων τελικά οι αστυνομικοί εντόπισαν το στικάκι σε καφάο.

Στη συνέχεια, το στικάκι μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας όπου μετά από την εξέταση για γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, θα το άνοιγαν οι της , προκειμένου να δουν το περιεχόμενο και την επωνυμία που αναλαμβάνει την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης.

Οπως ανέφεραν της ο τρόπος αποθήκευσης της προκήρυξης σε έχει ομοιότητες με την επωνυμία «Επαναστατική Ανατροπή», η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης που έγινε στις 27 Μαρτίου 2013 στο του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου, στη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλλι και Προπυλαίων, στην περιοχή της Ακρόπολης.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ξυλοδαρμός Πακιστανού στα Κανάλια #ξυλοδαρμός - https://t.co/qJU2pYVhT3 -

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

"Αλιεύοντας" την είδηση