Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Πρόγραμμα Εργασίας της Επιτροπής για το 2017: Για μια Ευρώπη που προστατεύει, ενδυναμώνει και υπερασπίζεται τους πολίτες της
Πρόγραμμα Εργασίας της Επιτροπής για το 2017: Για μια Ευρώπη που προστατεύει, ενδυναμώνει και υπερασπίζεται τους πολίτες της

Πρόγραμμα Εργασίας της Επιτροπής για το 2017: Για μια Ευρώπη που προστατεύει, ενδυναμώνει και υπερασπίζεται τους πολίτες της

Τη νέα χρονιά, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλο του Προγράμματος Εργασίας της για το .

Το Πρόγραμμα Εργασίας εστιάζεται στην προώθηση των 10 προτεραιοτήτων που περιγράφονται στις Πολιτικές Κατευθύνσεις της Επιτροπής ιούνκερ για την αντιμετώπιση των μεγαλύτερων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι σήμερα.

Επιπλέον, το φετινό πρόγραμμα εργασίας προτείνει 21 βασικές πρωτοβουλίες, καθώς και 18 ακόμη “REFIT” για τη βελτίωση της ποιότητας της ισχύουσας νομοθεσίας της και τη διασφάλιση της καταλληλότητας των κανόνων.

Προκειμένου το βάρος να δοθεί στην αποτελεσματικότητα, το Πρόγραμμα Εργασίας της Επιτροπής προσδιορίζει 34 εκκρεμείς προτεραιότητας που υποβλήθηκαν την προηγούμενη διετία και των οποίων η ταχεία έγκριση από το και το Συμβούλιο θα έχει απτά αποτελέσματα.

Αυτό συνάδει με την πρώτη στα χρονικά κοινή δήλωση που υπέγραψαν το Δεκέμβριο οι πρόεδροι του Κοινοβουλίου, του Συμβουλίου και της Επιτροπής, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να εξασφαλίσουν ταχεία νομοθετική πρόοδο σχετικά με τις πρωτοβουλίες προτεραιότητας σε έξι συγκεκριμέ τομείς και, όπου είναι δυνατόν, την ολο των σχετικών διαδικασιών πριν από το τέλος του .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση