Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Προφυλακιστέο το πλήρωμα του καραβιού με τους 6 τόνους κάνναβης
Προφυλακιστέο το πλήρωμα του καραβιού με τους 6 τόνους κάνναβης

Προφυλακιστέο το πλήρωμα του καραβιού με τους 6 τόνους κάνναβης

«Δεν γνωρίζαμε τίποτα για το φορτίο των ναρκωτικών. Είχαμε προσληφθεί ως πλήρωμα από ένα Κύπριο ατζέντη, για να μεταφέρουμε το πλοίο για επισκευαστικές σε ναυπηγείο της Μάλτας» φέρεται να υποστήριξαν σήμερα στις απολογίες τους, τα έξι μέλη του πληρώματος του ρυμουλκού πλοίου «ANDREAS» (έξι ) που εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος, νότιας της Κρήτης, με περισσότερους από έξι τόνους κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), συνολικής αξίας 70 εκατ. .

Και οι έξι, που αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες (παράνομη ουσιών από που ενεργούν στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης κατά επάγγελμα, αλλά και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης που επιδιώκει την τέλεση κακουργημάτων,  οδηγήθηκαν σήμερα υπό δρακόντεια ασφαλείας στα δικαστήρια Πειραιά, παρουσία των συνηγόρων τους που διορίστηκαν αυτεπαγγέλτως.

Μετά από πολύωρη απολογία και με τη συνδρομή μεταφραστών και οι 6 κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του πληρώματος είχαν συμφωνήσει με έναν Κύπριο ατζέντη, τα στοιχεία του οποίου φέρεται να είναι γνωστά στις αρχές, να ναυτολογηθούν έναντι 600 δολαρίων τον μήνα ο καθένας, προκειμένου να αποτελέσουν το πλήρωμα του ρυμουλκού για την μεταφορά του στο ναυπηγείο της Μάλτας.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση