Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Πού ψηφίζουν ΠτΔ, πρωθυπουργός και πολιτικοί αρχηγοί
Πού ψηφίζουν ΠτΔ, πρωθυπουργός και πολιτικοί αρχηγοί

Πού ψηφίζουν ΠτΔ, πρωθυπουργός και πολιτικοί αρχηγοί

της Δημοκρτίς, Προκόπης Παυλόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 το πρωί, στο 583o εκλογικό τμήμα Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης ς θα ψηφίσει στο 661ο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλανδαρίου στην Κυψέλη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο πρωθυπουργός θα προσέλθει στο εκλογικό τμήμα στις 10:00. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης θα ψηφίσει το πρωί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει μεταξύ 10:30 και 11:00 στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στο 2o Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας στο 397o εκλογικό τμήμα, στις 10.30 το πρωί.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Πάνος Καμμένος στις 10:00, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Γλυφάδα, στο 1986ο εκλογικό τμήμα (2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας). Στο ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών θα ασκήσει στις 11.00 το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος του ΟΚ Φώφη .

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση