Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Πού ψηφίζει η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία
Πού ψηφίζει η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Πού ψηφίζει η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

της ς κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 10:00 το πρωί, στο 583o Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο- 4ο Δημοτικό Σχολείο έου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη).

Η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Θάνου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11.30 στη Χαλκίδα, στο .

Ο πρόεδρος του , Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9:30 το πρωί στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, στην Κυψέλη.

Ο πρόεδρος της έας ς Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:00, στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου (Λεωφόρος Κηφισίας 213).

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει στις 10 το πρωί στα Χανιά, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων στη Χαλέπα.
Ο γγ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10 το πρωί, στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.

O επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9 το πρωί, στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 9 το πρωί στo 72ο Εκλογικό Τμήμα (Δημοτικό Σχολείο Λαρανίου) του Δήμου Γόρτυνας του νομού Ηρακλείου.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, στις 11:15 το πρωί, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας. ( 1).

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση