Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ποτάμι: Σε λίγο ο Τσίπρας θα έχει ανδριάντα στην Βουλγαρία
Ποτάμι: Σε λίγο ο Τσίπρας θα έχει ανδριάντα στην Βουλγαρία

Ποτάμι: Σε λίγο ο Τσίπρας θα έχει ανδριάντα στην Βουλγαρία

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναφέροντας πως το τελευταίο 4μηνο δημιουργήθηκαν στην γειτονική Βουλγαρία 1.500 νέα ΑΦΜ ελληνικών επιχειρήσεων.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ποταμιού τονίζει πως 12 με 13 Έλληνες αποκτούν βουλγαρικό ΑΦΜ ημερησίως. Ο κ. Θεοδωράκης σχολιάζει δηκτικά πως με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση σε λίγο καιρό ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει ανδριάντα στην Βουλγαρία.

Ολόκληρη η τοποθέτηση που έκανε μέσως της σελίδας του ο Σταύρος Θεοδωράκης:

«Τηλεγράφημα» από την πρεσβεία μας στη Σόφια:

Κάθε μέρα 12 με 13 Έλληνες αποκτούν βουλγαρικό ΑΦΜ! Μέσα σε 4 μήνες δημιουργήθηκαν στην γείτονα 1.500 νέα ΑΦΜ ελληνικών επιχειρήσεων! Το σύνολο πλέον των εταιριών με ελληνική συμμετοχή στη γειτονική χώρα είναι 15.000!Κάποιες εταιρίες είναι εικονικές – δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για να αγοραστεί ένα αυτοκίνητο ή ένα ακίνητο – αλλά πολλές είναι μικρομεσαίων – ανθρώπων που διώχθηκαν από την εξαιτίας της υπερφορολόγησης και των υπερβολικών εισφορών.Το έχω ξαναπεί, ο Τσίπρας σε λίγο καιρό θα έχει ανδριάντα, κάπου στη Βουλγαρία. Το θέμα είναι αν θα έχει μείνει καμία επιχείρηση στην Ελλάδα.

«Το Προσχέδιο Κρατικού Προϋπολογισμού 2017 χαρακτηρίζεται από φοροκεντρική λιτότητα (…) προβλέπεται για το 2017 οριακή μείωση δαπανών κατά € 78,8 εκατ. και εκτεταμένη αύξηση εσόδων κατά € 2,513 δισ. (…) Τυχόν μειώσεις δαπανών αντί αυξήσεων φόρων θα είχαν πιθανόν μικρότερη άμεση υφεσιακή επίπτωση (…) οι αυξήσεις φόρων αποθαρρύνουν την εργασία και την επιχειρηματικότητα και επομένως θολώνουν τις προοπτικές ανάκαμψης». Και πριν πείτε «τι μας λες», να σας πω ότι όλα αυτά τα εντός εισαγωγικών, είναι από την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή”.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση