Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Με ποσοστό 75% επανεξελέγη γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Ρήγας
Με ποσοστό 75% επανεξελέγη γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Ρήγας

Με ποσοστό 75% επανεξελέγη γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Ρήγας

Ολοκληρώθηκαν γύρω στις έντεκα το βράδυ της Κυριακής οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο, την ψήφιση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής και την εκλογή της Πολιτικής Γραμματείας. Η Π.Γ. ειδικότερα, μετά από πρόταση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, θα απαρτίζεται από το Πολιτικό Συμβούλιο και το Εκτελεστικό Συμβούλιο.

Για τον γραμματέα της Κ.Ε. ψήφισαν 150, έγκυρα βρέθηκαν 149 . Τον μοναδικό υποψήφιο, Παναγιώτη Ρήγα ψήφισαν 111, ενώ βρέθηκαν 38 «λευκά» και ένα άκυρο. Συνεπώς με ποσοστό 75% γραμματέας της Κ.Ε. επανεξελέγη ο .

Μετά τις ψηφοφορίες εξάλλου, η σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας διαμορφώνεται ως εξής:

Πολιτικό Συμβούλιο

Βάκη Φωτεινή, ίκος, Ρένα, Δραγασάκης Γιάννης, Μπαλάφας Γιάννης, Παππάς ίκος, Σβίγκου Ράνια, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φίλης Νίκος και Χριστοδουλόπουλου Τασία.

Εκτελεστικό Συμβούλιο

Αναγνωστοπούλου Σία, Δημητριάδης Δημήτρης, Ηλιόπουλος Νάσος, Θεοδωρακοπούλου Νατάσα, Καλαμαρά ‘Εφη, Καλκανδής Πέτρος, Καραγεώργος Πέτρος, Κνήτου Κατερίνα, Κοτσακάς Αντώνης, Κυπριανίδου Ερμίνα, Λάμπρου Πάνος, Μανταδάκης ‘Αγγελος, Μπουρνούς Γιάννης, Σκορίνης Νίκος, Υδραίος Μιχάλης και Χριστόπουλος Αλέξης.

Στην συμμετέχουν επίσης ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης και ο γραμματέας .

 

Πηγή:kathimerini.gr από -ΜΠΕ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση