Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Πώς πυροβολήθηκε ο 10χρονος στο Γαλάτσι
Πώς πυροβολήθηκε ο 10χρονος στο Γαλάτσι

Πώς πυροβολήθηκε ο 10χρονος στο Γαλάτσι

Οι του σοκαρισμένου πατέρα

Δεν χωρά ανθρώπου νους πως στο Γαλάτσι, μια από τις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας, μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. α δεχτεί πυροβολισμό από αεροβόλο ένας 10χρονος. Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο πατέρας του!

Όπως διηγήθηκε στον ΑΝΤ1, ο γιος του με τους φίλους του έπαιζαν στο προαύλιο του σχολείου, όταν ξαφνικά γύρισε με τα στο χέρι, ενώ ο ίδιος είδε μόνο μια γρατζουνιά και γι' αυτό δεν ανησύχησε. Τα παιδιά όμως επέμεναν πως κάτι συνέβη καθώς άκουσαν ήχο ς κι έτσι εκείνος ειδοποίησε την .

Τα παιδιά διηγήθηκαν στους αστυνομικούς τι συνέβη και πώς τους φάνηκε ο ήχος που άκουσαν, ενώ κανένα δεν άκουσε ήχο πυροβολισμού. Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού είχε θεωρήσει επιπόλαιο τον τραυματισμό και μόνο κατόπιν παρότρυνσης των αστυνομικών πήγε το παιδί στο νοσοκομείο.

Εκεί, αφού οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα και μετά τις ακτινογραφίες, εντοπίστηκε η βολίδα μέσα στο χέρι του 10χρονου και πλέον πρόκειται εντός των ημερών να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του παιδιού, ο ιατροδικαστής είπε ότι η προήλθε από πάνω, πως κάποιος πυροβόλησε από ψηλά. Από κάποιο μπαλκόνι προφανώς.

«Ήταν πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του. Θα μπορούσε να είχε βρει κόκκαλο, ή », τόνισε ο πατέρας του μικρού παιδιού.

Πηγή: eleftherostypos.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση