Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Πωλητήριο στα ελαιόλαδα βάζει η Unilever στην Ελλάδα
Πωλητήριο στα ελαιόλαδα βάζει η Unilever στην Ελλάδα

Πωλητήριο στα ελαιόλαδα βάζει η Unilever στην Ελλάδα

Την πρόθεσή της να πουλήσει τις μάρκες ελαιολάδων Άλτις, Ελάνθη και Solon που παράγει στην ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ελαΐς- Unilever Hellas. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της επανς σε παγκόσμιο επίπεδο των στρατηγικών επιλογών της Unilever για την κατηγορία των μαργαρινών. Τούτο, σύμφωνα με την εταιρεία, σημαίνει μεταβίβαση στον αγοραστή τόσο του εργοστασίου ελαιολάδου στην οδό Πειραιώς όσο και των εργαζομένων.

Από την άλλη, η εταιρεία θεωρεί στρατηγική τη διατήρηση παραγωγικών εγκαταστάσεων στην και για αυτό αποφάσισε να μεταφέρει πρόσθετη παραγωγή προϊόντων οικιακής ς στο εργοστάσιο του .

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Σε συνέχεια της επανς, σε παγκόσμιο επίπεδο, των στρατηγικών επιλογών της Unilever για την κατηγορία των μαργαρινών, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas σήμερα γνωστοποιεί την πρόθεσή της, να προχωρήσει στην πώληση των ελαιολάδων της. Η πώληση θα αφορά τις μάρκες Άλτις, Ελάνθη και Solon.

Η μεταφορά των μαρκών αναμένεται να περιλαμβάνει το εργοστάσιο ελαιολάδου στην Πειραιώς, καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτή την προϊοντική κατηγορία.

Επίσης, καθώς η διατήρηση παραγωγικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα παραμένει στρατηγική , η Unilever αποφάσισε να μεταφέρει πρόσθετη παραγωγή προϊόντων οικιακής ς στο εργοστάσιο του Ρέντη. Με αυτόν τον τρόπο, το συγκεκριμένο εργοστάσιο διατηρεί την ανταγωνιστικότητά του ανάμεσα στα της Unilever στην Ευρώπη.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση