Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με τον Jean Luc Melenchon στην μεγάλη πορεία του Παρισιού
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με τον Jean Luc Melenchon στην μεγάλη πορεία του Παρισιού

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με τον Jean Luc Melenchon στην μεγάλη πορεία του Παρισιού

Προσκεκλημένη του υποψηφίου Προέδρου της λλίας Jean Luc Melenchon, η Ζωή νσταντοπούλου, για να βαδίσουν μαζί στην πρώτη γραμμή στη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία του κινήματος France Insoumise (αλλία Ανυπότακτη) του υποψηφίου για την προεδρία το περασμένο Σάββατο 18 Μαρτίου στο Παρίσι.

Ζωή νσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης βάδισαν δίπλα στον Jean Luc Melenchon σε όλη τη διάρκεια της πορείας ανάμεσα σε 150.000 κόσμου από τη Βαστίλη μέχρι την Πλατεία Δημοκρατίας, όπου ο Μελανσόν έκανε μία ιστορική ομιλία με τους Γάλλους να φωνάζουν  και να τραγουδάν σε όλη τη διάρκεια για την «Αντίσταση» (Résistance) υψώνοντας χιλιάδες γαλλικές αλλά και πολλές ελληνικές σημαίες.

Το σχόλιο της Ζωής για την των κατάμεστων δρόμων και των κατάμεστων πλατειών, που ανήρτησε αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Και στην Ελλάδα σύντομα οι κι οι πλατείες θα γεμίσουν ξανά. Με ανθρώπους, χαμόγελα και πολλές ελληνικές σημαίες. Δεν χαρίζουμε την σημαία μας στους φασίστες. Είναι το σύμβολο της ς και της ελευθερίας του λαού μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση