Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ξενάγηση της Μπριζίτ Μακρόν και Μπέττυς Μπαζιάνα σε Ακρόπολη και Ιδρυμα Στ. Νιάρχος
Ξενάγηση της Μπριζίτ Μακρόν και Μπέττυς Μπαζιάνα σε Ακρόπολη και Ιδρυμα Στ. Νιάρχος

Ξενάγηση της Μπριζίτ Μακρόν και Μπέττυς Μπαζιάνα σε Ακρόπολη και Ιδρυμα Στ. Νιάρχος

Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης η Μπριζίτ Τρονιέ-Μακρόν, σύζυγος του , στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου στην Ελλάδα.

Η κ. Μακρόν, που συνοδευόταν από την Μπέτυ Μπαζιάνα, έφτασε στην Ακρόπολη μετά την ξενάγησή της στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Από την είσοδο του Ιερού Βράχου, η κ. Μακρόν, ύστερα από προτροπή των δημοσιογράφων να μιλήσει, απηύθυνε συμς στα του τυφώνα Ιρμα που πλήττει τα της Καραιβικής και απαριθμεί μέχρι στιγμής τουλάχιστον 10 νεκρούς και 50 τραυματίες.

«Είναι η πρώτη μου επίσημη επίσκεψη στη χ σας και έχει τη σημασία του αυτό. Είναι πολύ μεγάλη που είμαι εδώ, αλλά και για την υποδοχή» δήλωσε η κ. Μακρόν δείχνοντας τη σύντροφο του Έλληνα πρωθυπουργού, κ. Μπαζιάνα.

Την στον Ιερό Βράχο στην κ. Μακρόν πραγματοποίησε η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών, Ελένη Μπάνου, που είχε ξεναγήσει και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τον περασμένο Νοέμβριο.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση