Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Βόμβα τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από το σπίτι εισαγγελέα στον Βύρωνα
Βόμβα τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από το σπίτι εισαγγελέα στον Βύρωνα

Βόμβα τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από το σπίτι εισαγγελέα στον Βύρωνα

Βόμβα, που πάντως δεν εξερράγη, τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από το εισαγγελέα στον Βύρωνα τα ξημερώματα.

Περί τις 04.00, άγνωστος τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και τον ιστότοπο Ζούγκλα και είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου στον Βύρωνα και ότι επρόκειτο να εκραγεί σε 20 λεπτά. Ο άγνωστος τόνισε ότι δεν επρόκειτο για φάρσα.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η , η οποία απέκλεισε την περιοχή, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τους κατοίκους ότι έπρεπε να παραμείνουν μέσα στα α τους.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΜ). Έπειτα από , εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου που ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία όπου, σύμφωνα την . διαμένει ο δικαστικός Ισίδωρος Ντογιάκος.

Στο σημείο παραμένει δύναμη της αστυνομίας και το κλιμάκιο του ΤΜ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα.

«Ειδοποιηθήκαμε από την αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής, μέσα σε κατσαρόλα. Είδα τον εκρηκτικό μηχανισμό με τα α μου» ανέφερε ο Εισαγγελέας, Ισίδωρος Ντογιάκος, μιλώντας στον ΑΤ1 και συνέχισε:

«Εχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας που βρίσκομαι με τη μου και τα μου».

 

Παρόμοια μεθοδολογία με αυτή των δραστών της σημερινής απόπειρας στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου, είχε χρησιμοποιήσει η οργάνωση «Ομάδα λαϊκών αγωνιστών» τον Δεκέμβριο του 2017 όταν είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο Εφετείο, στην οδό Λουκάρεως.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση