Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Βαρουφάκης: Ο Σόρος ζήτησε την αποπομπή μου
Βαρουφάκης: Ο Σόρος ζήτησε την αποπομπή μου

Βαρουφάκης: Ο Σόρος ζήτησε την αποπομπή μου

Νεοφσιστοειδές τύπου Όρμπν ο Καμμένος

Ο πρώην Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, αποκάλυψε ότι ο Τζορτζ Σόρος ήταν αυτός που ζήτησε να αποπεμφθεί από την κυβέρνηση.

Όπως είπε ο κ. Βαρουφάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Σόρος τηλεφώνησε στον Τσίπρα και ζήτησε την αποπομπή του τον Ιούλιο του 2015. «Η σχέση μου με τον Σόρος περιορίζεται σε αυτό το », είπε χαρακτηριστικά ο πρώην Οικονομικών και πρόσθεσε αναφερόμενος στον Ουγγροαμερικανό μεγιστάνα: «έχει κάνει κάποια καλά, αλλά και κάποια περίεργα πράγματα».

Με αφορμή τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου σχετικά με τον Τζορτζ Σόρος ο κ Βαρουφάκης είπε ότι πρόκειται για ένα νεοφασιστοειδές που χρησιμοποίησε το όνομα του Σόρος για να πλήξει υπόληψη και την τιμή του.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών συμπεριέλαβε τον αρχηγό των ΑΝΕΛ στην νέα φουρνιά των λαϊκιστών ακροδεξιών πολιτικών, τύπου Όρμπαν, Σαλβίνι κτλ., που, όπως σημείωσε, εξαπλώνονται σε ολόκληρη την .

Σε σχετικά με τις ευθύνες του κατά τη διαπραγμάτευση του α' εξαμήνου του 2015 και το κόστος που είχε για τη χ η περίοδος εκείνη, αλλά και για το αίτημα της ΝΔ περί σύστασης ς Επιτροπής, απάντησε ότι θα επιθυμούσε όχι μόνο αλλά και στρατοδικείο «αν τολμούν».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση