Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τριήμερη επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στη Θράκη
Τριήμερη επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στη Θράκη

Τριήμερη επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στη Θράκη

Eπίσκεψη με σαφή πολιτική χροιά προγραμματίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο τριήμερο ο πρώην πρωθυπουργός . Συγκεκριμένα, αναμένεται να βρεθεί από αύριο Παρασκευή μέχρι την στον Εβρο, επισκεπτόμενος κατά σειρά και τους τρεις νομούς (Εβρου, Ροδόπης, Ξάνθης) της ακριτικής περιοχής.

Επισήμως, η χαρακτηρίζεται «ιδιωτική». Επί της ουσίας όμως έχει στοιχεία περιοδείας με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις, αφού πραγματοποιείται σε μία περίοδο όπου οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Ειδικά δε στη Θράκη, κυριαρχεί το θέμα της κράτησης των δύο στελεχών των στις της Αδριανούπολης, αλλά και η μεγάλη των προσφυγικών ροών στα χερσαία Ελλάδος – Τουρκίας.

Χωρίς να είναι γνωστό το ακριβές πρόγραμμά του, ο πρώην πρωθυπουργός πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως την Παρασκευή θα βρεθεί στον νομό Εβρου, με τις πληροφορίες να λένε πως θα επισκεφθεί την περιοχή Δαδιά, που περιλαμβάνει περιοχές . Το Σάββατο θα ακολουθήσει ο νομός Ροδόπης και, τέλος, την , η Ξάνθη. Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να συναντηθεί με τους κ. Ευρ. Στυλιανίδη και Αλ. Κοντό, που αμφότεροι είχαν χαρτοφυλάκιο κατά την πενταετία 2004-09.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δωρεάν rapid test σε εργαζόμενους της εστίασης και του τουρισμού από κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε Σποράδες και Πήλιο… - https://t.co/8B0gJ7HmbJ -

  • Εργασίες αντικατάστασης φωτιστικών στο παραλιακό μέτωπο #παραλιακόμέτωπο - https://t.co/6DUhDq8B2H -

  • Μεταγραφές Να Α και Πολίτη στον Ολυμπιακό Βόλου #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/2fy0lp0EyR -

"Αλιεύοντας" την είδηση