Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Τριήμερη επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στη Θράκη
Τριήμερη επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στη Θράκη

Τριήμερη επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στη Θράκη

Eπίσκεψη με σφή πολιτική χροιά προγρμματίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο τριήμερο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας . Συγκεκριμένα, αναμένεται να βρεθεί από αύριο Παρασκευή μέχρι την στον Εβρο, επισκεπτόμενος κατά σειρά και τους τρεις νομούς (Εβρου, Ροδόπης, ς) της ακριτικής περιοχής.

Επισήμως, η επίσκεψη χαρακτηρίζεται «ιδιωτική». Επί της ουσίας όμως έχει στοιχεία ς με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις, αφού πραγματοποιείται σε μία περίοδο όπου οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Ειδικά δε στη Θράκη, κυριαρχεί το θέμα της κράτησης των δύο στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στις της Αδριανούπολης, αλλά και η μεγάλη των προσφυγικών ροών στα χερσαία σύνορα Ελλάδος – Τουρκίας.

Χωρίς να είναι γνωστό το ακριβές πρόγραμμά του, ο πρώην πρωθυπουργός πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως την Παρασκευή θα βρεθεί στον νομό Εβρου, με τις πληροφορίες να λένε πως θα επισκεφθεί την περιοχή Δαδιά, που περιλαμβάνει περιοχές Natura. Το Σάββατο θα ακολουθήσει ο νομός Ροδόπης και, τέλος, την , η . Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να συναντηθεί με τους κ. Ευρ. Στυλιανίδη και Αλ. Κοντό, που αμφότεροι είχαν υπουργικό χαρτοφυλάκιο κατά την πενταετία 2004-09.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση