Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Την παραίτησή του υπέβαλε ο Δ. Τσακνής από την ΕΡΤ
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Δ. Τσακνής από την ΕΡΤ

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Δ. Τσακνής από την ΕΡΤ

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρ είχε χθες ο πρόεδρος της , συνθέτης Διονύσης Τσκνής, κατά τη διάρκεια της οποίας υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτησή του.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι αρμοδιότητές του στη δημόσια ραδιο, μετά και την επιλογή του νομικού Βασίλη Κωστόπουλου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ύστερα από διαγωνισμό και ομόφωνη από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης επιχείρησε να μεταπείσει τον Διονύση Τσακνή και αναμένεται συνάντηση τις επόμενες ημέρες με θέμα τις αρμοδιότητες του προέδρου της .

Τις τελευταίες ημέρες στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής υπάρχει έντονης ααράθεσης για τα ζητήματα διοικητικής λειτουργίας και σημαντικών αποφάσεων για τις επιλογές της εταιρείας, ενώ ο κ. Τσακνής φέρεται να έχει διαφωνήσει έντονα με τον κ. Κωστόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθήκοντα αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου αναμένεται να αναλάβει ο Γιώργος Θαλασσινός, ο οποίος έχει χρηματίσει διευθυντής στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Planet και Μελωδία, ενώ ήταν διευθυντής προγράμματος στον 902 Αριστερά στα FM.

Την ίδια στιγμή, στη διοίκηση της κρατικής ραδιος αναμένεται να προστεθεί ένα ακόμη μέλος, αυτήν τη φορά από τον χώρο της τέχνης. Χθες, θόρυβο προκάλεσαν οι πληροφορίες ότι επελέγη ο Χάρρυ Κλυνν για το Δ.Σ. της ΕΡΤ, ωστόσο αυτές διαψεύστηκαν στη συνέχεια.

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση