Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ κατήγγειλε ο Παν.Ηλιόπουλος
Την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ κατήγγειλε ο Παν.Ηλιόπουλος

Την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ κατήγγειλε ο Παν.Ηλιόπουλος

Σε μι μχητική ομιλία ο ς Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος από το βήμα της βουλής κατήγγειλε σφοδρώς την αντεθνική κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, η οποία κατέχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την μαζική εισροή λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας αλλά και στην Ευρώπη.

Αφού κατέδειξε το πρωτοφανές γεγονός της εκλογής μουσουλμάνου δημάρχου στο , υπογράμμισε πως «η αδιάκοπη αυτή εισβολή θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα στην ισλαμο της Ευρώπης».

Όσον αφορά τις τρέχουσες εξελίξεις τόνισε ότι πρόκειται για πασιφανή εμπαιγμό του πολιτικού συστήματος, όταν τα , που το συναποτελούν, επιρρίπτουν ευθύνες το ένα στο άλλο με περίσσιο θράσος.

Σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο έχει διαπρέψει στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και στη διαφθορά, ενώ οι δήθεν λεονταρισμοί περί… τιμιότητας από τους εκπροσώπους του αποτελούν βεβαίως ακαταμάχητα γελοιότητας. Η δε ΝΔ, αποτελεί την εναλλακτική λύση του συστήματος, συνεπής φυσικά στη μνημονιακή της γραμμή.

Τέλος, ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε ότι «η ανώδυνη εφαρμογή όλων αυτών των εθνοκτόνων και επαίσχυντων μέτρων ήταν της ς «Τσίπρα και της πρώτης φοράς αριστερά» από το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα, καθώς αλλιώς θα καθίστατο αδύνατη η επιβολή τους.»

Η σε πείσμα των καιρών, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας και τα Δίκαια των Ελλήνων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση