Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Θέμης Χειμάρας: Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ
Θέμης Χειμάρας: Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ

Θέμης Χειμάρας: Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ

Παραιτήθηκε από βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο Θέμης Χειμάρας, όπως γνωστοποίησε με του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

Τη θέση του στην ΚΟ τη λαμβάνει η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, πρώτη επιλαχούσα στον νομό

Στην παραίτησής του, ο κ. Χειμάρας αναγνωρίζει πως «έφερε σε δύσκολη θέση το κόμμα που υπηρετεί» εξαιτίας των ζητημάτων που αναδείχθηκαν τις τελευταίες ημέρες, σε σχέση με την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

«Δεν θα επέτρεπα ποτέ, ένα τέτοιο ζήτημα που με αφορά, να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους πολιτικούς μας αντιπάλους», επισημαίνει ο ίδιος.

Σημειώνεται πως η παραίτησή του έρχεται με αφορμή δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο κ. Χειμάρας λάμβανε μέσω εταιρείας του αναθέσεις από το Δημόσιο, αναφορές που είχαν πυροδοτήσει τις τελευταίες ημέρες και έντονες πιέσεις – μέσω ανακοινώσεων – από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η επιστολή ς του Θέμη Χειμάρα:

Στις εκλογές του 2019, οι πολίτες της μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν Βουλευτή, για να εργαστώ για τον τόπο μου, να υπηρετήσω την χώρα μου και να ενισχύσω την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που υπηρετώ από μικρό παιδί, για την δημιουργία μιας ισχυρής ς.

Το ασυμβίβαστο που αναδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες, σε σχέση με την επιχειρηματική μου δραστηριότητα και παρά το γεγονός ότι από τα στοιχεία που έχω προσκομίσει δεν προκύπτει των πωλήσεων κατά την διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, εγείρει ζητήματα.

Αναγνωρίζοντας πως μια ακούσια παράλειψή μου, έγινε η αιτία για να φέρω σε δύσκολη θέση το κόμμα που υπηρετώ και τους ανθρώπους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί και δηλώνω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα, παραδίδοντας την έδρα στη Νέα Δημοκρατία, όπως οφείλω.

Δεν θα επέτρεπα ποτέ, ένα τέτοιο ζήτημα που με αφορά, να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, προκειμένου να πληγούν οι αρχές, οι αξίες και τα ιδεώδη, που με πίστη υπηρετεί η Κυβέρνησή της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός μας, .

Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη και ζητώ συ από όσους άθελά μου στενοχώρησα.

Δηλώνω ότι παραμένω στην πρώτη γραμμή της μάχης με την Νέα Δημοκρατία, δίπλα στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για μια Φθιώτιδα ισχυρή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση