Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Τελείωσαν οι εργασίες του 12ου ετήσιου τακτικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πρασ
Τελείωσαν οι εργασίες του 12ου ετήσιου τακτικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πρασ

Τελείωσαν οι εργασίες του 12ου ετήσιου τακτικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πρασ

Εξελέγη η νέα Εκτελεστική ραμματεία των Οικολόγων Πράσινων

Η σύνθεση της 6μελούς Εκτελεστικής ραμματείας του κόμματος, μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου κατά το 12ο Τακτικό Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων στην , διαμορφώνεται ως έξης: Χριστίνα Ευθυμιάτου (συντονίστρια ΕΓ), και Φίλιππος Γκανούλης (Εκπρόσωποι Τύπου), Γιώργος Δημητρίου, Σπασίδης, Γιάννης Χαραλαμπάκης (τακτικά μέλη) και Καίτη Χόρτη, Κώστας Διάκος (αναπληρωματικά μέλη).

Στο ετήσιο τακτικό Συνέδριο διαμορφώθηκε με εκλογές των μελών και η τελική σύσταση του 30μελούς Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων.

Η νέα συν-εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, , τόνισε: «To 12ο ήταν αρκετά καθοριστικό. Αφενός χαρακτηρίστηκε από μαζικότητα που δείχνει συσπείρωση και δίνει ελπίδα και προσδοκίες ότι το κόμμα των ΟΠ έχει σαφή θέση στα τεκταινόμενα, αφετέρου εκφράστηκαν αρκετές φωνές που απαιτούν έναν πιο ριζοσπαστικό λόγο και αποτελεσματικότητα από τους εκλεγμέ βουλευτές και τον Aν. Υπουργό.

Το κόμμα συμμετέχει σε μια και λειτουργεί υπό όρους συνενοχής. Λόγω αυτού του φορτίου, χρειάζεται η παρουσία μας να είναι αισθητή και να πιέσει ώστε όχι μόνο να εκφράσουμε, αλλά και να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε προαναγγείλει ως ».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση