Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τελείωσαν οι εργασίες του 12ου ετήσιου τακτικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πρασ
Τελείωσαν οι εργασίες του 12ου ετήσιου τακτικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πρασ

Τελείωσαν οι εργασίες του 12ου ετήσιου τακτικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πρασ

Εξελέγη η νέα Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων

Η σύνθεση της 6μελούς Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, μετά τις που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου κατά το 12ο Τακτικό των Οικολόγων Πράσινων στην Αθήνα, διαμορφώνεται ως έξης: Χριστίνα Ευθυμιάτου (συντονίστρια ΕΓ), και Φίλιππος Γκανούλης (Εκπρόσωποι Τύπου), Γιώργος Δημητρίου, Σπασίδης, Γιάννης Χαραλαμπάκης (τακτικά μέλη) και Καίτη Χόρτη, Κώστας Διάκος (αναπληρωματικά μέλη).

Στο ετήσιο τακτικό διαμορφώθηκε με των μελών και η τελική σύσταση του 30μελούς Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων.

Η νέα συν-εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, , τόνισε: «To 12ο συνέδριο ήταν αρκετά καθοριστικό. Αφενός χαρακτηρίστηκε από μαζικότητα που δείχνει συσπείρωση και δίνει ελπίδα και προσδοκίες ότι το κόμμα των ΟΠ έχει σαφή θέση στα τεκταινόμενα, αφετέρου εκφράστηκαν αρκετές φωνές που απαιτούν έναν πιο ριζοσπαστικό λόγο και αποτελεσματικότητα από τους εκλεγμένους και τον Aν. Υπουργό.

Το κόμμα συμμετέχει σε μια και λειτουργεί υπό όρους συνενοχής. Λόγω αυτού του φορτίου, χρειάζεται η παρουσία μας να είναι αισθητή και να πιέσει ώστε όχι μόνο να εκφράσουμε, αλλά και να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε προαναγγείλει ως ».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση