Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τα Πόθεν Έσχες των αιρετών της χώρας
Τα Πόθεν Έσχες των αιρετών της χώρας

Τα Πόθεν Έσχες των αιρετών της χώρας

Δημοσιεύθηκαν την 11η Μαΐου οι Περιουσιακής Κατάστασης (γνωστές ως “Πόθεν Έσχες”) των προσώπων των περ.΄ έως και ε΄ της παρ.1 του αρ.1 του ν.3213/2003 ως ισχύει, στην οποία περ.ε’ ο νόμος περιλαμβάνει ρητά τόσο τους δημάρχους όσο και τους .

που δόθηκαν στη είναι του έτους 2019, δηλαδή αφορούν τη χρήση , οπότε δεν περιλαμβάνονται όλοι οι δήμαρχοι και της τρέχουσας θητείας, αλλά μόνο εκείνοι που, βάσει της νομοθεσίας, ήταν υπόχρεοι υποβολής Δήλωσης για τη χρήση .

Οι δηλώσεις που δημοσιοποιήθηκαν είναι 1.072 και ο έλεγχός τους είναι σε εξέλιξη, ενώ θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Η δημοσίευση των στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων.

Μπορείτε να δείτε το “Πόθεν Έσχες” του δημάρχου ή του περιφερειάρχη στην παρακάτω , όπου αναγράφονται με αλφαβητική σειρά επωνύμου:

<a href=”https://www.hellenicparliament.gr/Organosi-kai-Leitourgia/epitropi-elegxou-ton-oikonomikon-ton-komaton-kai-ton-vouleftwn/Diloseis-Periousiakis-Katastasis2019″>Δηλώσεις Περ. Κατάστασης <strong>2019 (χρήση 2018)</strong></a>

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

"Αλιεύοντας" την είδηση