Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής υπό την προεδρία της  Ζέττας  Μακρή
Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής υπό την προεδρία της  Ζέττας  Μακρή

Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής υπό την προεδρία της  Ζέττας  Μακρή

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η χθεσινή 3η συνεδρίαση  της Ειδικής  Μόνιμης Επιτροπής  των Περιφερειών της Βουλής στην οποία προεδρεύει η Ζέττα Μ. Μακρή, Ν.  Μαγνησίας και στην οποία, πλην των μελών της Επιτροπής,  προσήλθαν και άλλοι .

Στη συνεδρίαση, προσκεκλημένοι ήταν ο  Γιάννης Τσακίρης, υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  αρμόδιος για θέματα ,  ο Δημήτρης Σκάλκος, γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων – και ο   Θανάσης Κοντογεώργης, γενικός γραμματέας Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών,  προκειμένου να ενημερώσουν για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων περιόδου 2014-2020 καθώς και για την πορεία των διαπραγματεύσεων των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων ()  της επόμενης περιόδου 2021-2027.

Δεδομένου ότι το θέμα χαρακτηρίζεται από δυναμική εξέλιξη τους επόμενους μήνες,  τόσο οι ως άνω προσκεκλημένοι όσο και μεμονωμένα οι περιφερειάρχες θα κληθούν στις επόμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής  να παρουσιάσουν αναλυτικά τις εξελίξεις των παρεμβάσεων .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πιλοτικό έργο επανάχρησης δομικών υλικών από εκσκαφές και κατεδαφίσεις - https://t.co/kVJTnsolGM… -

  • Μεταφορά από τον προβλήτα 1 στον προβλήτα 3 η διακίνηση #σκραπ στο λιμάνι του Βόλου #σκραπ - https://t.co/YuejjMtz1U -

  • Πέντε συλλήψεις για παράβαση του  ΚΟΚ από το Λιμεναρχείο Βόλου  #λιμεναρχείοΒόλου - https://t.co/04yt8UdCv9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση