Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής υπό την προεδρία της  Ζέττας  Μακρή
Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής υπό την προεδρία της  Ζέττας  Μακρή

Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής υπό την προεδρία της  Ζέττας  Μακρή

Εξιρετικά μεγάλο ενδιφέρον προκάλεσε η χθεσινή 3η συνεδρίαση  της Ειδικής  Μόνιμης Επιτροπής  των Περιφερειών της Βουλής στην οποία προεδρεύει η Ζέττα Μ. Μακρή, βουλευτής Ν.  και στην οποία, πλην των μελών της Επιτροπής,  προσήλθαν και άλλοι βουλευτές.

Στη συνεδρίαση, προσκεκλημένοι ήταν ο  ιάννης Τσακίρης, υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  αρμόδιος για θέματα ,  ο Δημήτρης Σκάλκος, γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων – και ο   Θανάσης Κοντογεώργης, γενικός γραμματέας Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών,  προκειμένου να ενημερώσουν για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων περιόδου 2014-2020 καθώς και για την πορεία των διαπραγματεύσεων των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων (Τ)  της επόμενης περιόδου -2027.

Δεδομένου ότι το θέμα χαρακτηρίζεται από δυναμική εξέλιξη τους επόμε μήνες,  τόσο οι ως άνω προσκεκλημένοι όσο και μεμονωμένα οι θα κληθούν στις επόμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής  να παρουσιάσουν αναλυτικά τις εξελίξεις των παρεμβάσεων ΕΣΠΑ.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση