Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής υπό την προεδρία της  Ζέττας  Μακρή
Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής υπό την προεδρία της  Ζέττας  Μακρή

Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής υπό την προεδρία της  Ζέττας  Μακρή

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η χθεσινή 3η συνεδρίαση  της Ειδικής  Μόνιμης Επιτροπής  των Περιφερειών της Βουλής στην οποία προεδρεύει η Ζέττα Μ. Μακρή, βουλευτής Ν.  Μαγνησίας και στην οποία, πλην των μελών της Επιτροπής,  προσήλθαν και άλλοι βουλευτές.

Στη συνεδρίαση, προσκεκλημένοι ήταν ο  Γιάννης Τσακίρης, υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ,  ο Δημήτρης Σκάλκος, γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ και ο   Θανάσης Κοντογεώργης, γενικός γραμματέας Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών,  προκειμένου να ενημερώσουν για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων περιόδου 2014-2020 καθώς και για την πορεία των διαπραγματεύσεων των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων (ΕΔΕΤ)  της επόμενης περιόδου 2021-2027.

Δεδομένου ότι το θέμα χαρακτηρίζεται από δυναμική εξέλιξη τους επόμενους μήνες,  τόσο οι ως άνω προσκεκλημένοι όσο και μεμονωμένα οι περιφερειάρχες θα κληθούν στις επόμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής  να παρουσιάσουν αναλυτικά τις εξελίξεις των παρεμβάσεων ΕΣΠΑ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός για τα ακίνητα του Υπερταμείου - https://t.co/BlR44ciKgj -

  • Αυτοψία αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ στα έργα της Σκοπέλου - https://t.co/8nwccohZUL -

  • Στη Σκόπελο κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΕΜΣ - https://t.co/cGkSgr1vmN -

"Αλιεύοντας" την είδηση