Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Συνάντηση Γιάννη Μανιάτη με Γιάννη Σγουρό για Σοσιαλδημοκρατία και νέο ξεκίνημα
Συνάντηση Γιάννη Μανιάτη με Γιάννη Σγουρό για Σοσιαλδημοκρατία και νέο ξεκίνημα

Συνάντηση Γιάννη Μανιάτη με Γιάννη Σγουρό για Σοσιαλδημοκρατία και νέο ξεκίνημα

Τα θέματα της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία ενός νέου, Σοσιαλδημοκρατικού Κινήματος που θα προέρχεται από την κοινωνία και θα πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό υπέρ του πολίτη, αλλά  και τις διαδικασίες για την απρόσκοπτη, διαφανή, αξιόπιστη διεξαγωγή της ψηφοφορίας συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός με τον υποψήφιο Γιάννη Μανιάτη.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι ευκαιρία για μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών στο νέο αυτό εγχείρημα.

Ο Γιάννης Σγουρός επισήμανε ότι το πριν και το μετά της εκλογικής διαδικασίας θα κρίνει πάρα πολλά για την επιτυχία και διάρκεια του νέου ξεκινήματος που θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από παθογένειες του παρελθόντος.

Ο Γιάννης Μανιάτης συμφώνησε απόλυτα και προσέθεσε ότι προσέρχεται ως υποψήφιος με σφραγίδα αξιοπιστίας το έργο του, αλλά και τις προτάσεις του για μια Ελλάδα της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της εθνικής αυτοπεποίθησης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση