Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Συγχαρητήρια επιστολή προέδρου ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού στη νέα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν
Συγχαρητήρια επιστολή προέδρου ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού  στη νέα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν

Συγχαρητήρια επιστολή προέδρου ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού στη νέα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν

 

Τη βούληση της Ένωσης Περιφερειών ς (ΕΠΕ) και ειδικά των 13 περιφερειαρχών για στενή συν με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «στην κατεύθυνση της αποτελεσματικότερης υλοποίησης των πολιτικών της ΕΕ στην για την οικο ενός καλύτερου τος για τους Έλληνες πολίτες» εκφράζει ο πρόεδρος της ΕΠΕ,   Κώστας Αγοραστός σε επιστολή του προς τη νεοεκλεγείσα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν.

Συγχαίροντας την κα φον ντερ Λάινεν για την εκλογή της και εκφράζοντας τις πιο θερμές ευχές του για επιτυχή και εποικοδομητική θητεία, ο κ. Αγοραστός επισημαίνει ότι «θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για την ΕΝΠΕ να συναντηθεί με τη νέα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκειμένου να συζητήσουν τις νέες δυνατότητες που διανοίγονται για την Ελλάδα και τις 13 Περιφέρειες μέσω του καινούργιου Πολυετούς Χρηματοδοτικού Πλαισίου (-27) στην κατεύθυνση της ενδυνάμωσης της κοινωνικής ς, της περιφερειακής συνοχής καθώς και της ισόρροπης και βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση