Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συγχαρητήρια επιστολή προέδρου ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού στη νέα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν
Συγχαρητήρια επιστολή προέδρου ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού  στη νέα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν

Συγχαρητήρια επιστολή προέδρου ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού στη νέα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν

 

Τη βούληση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και ειδικά των 13 περιφερειαρχών για στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «στην κατεύθυνση της αποτελεσματικότερης υλοποίησης των πολιτικών της ΕΕ στην Ελλάδα για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τους Έλληνες πολίτες» εκφράζει ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ, περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός σε επιστολή του προς τη νεοεκλεγείσα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν.

Συγχαίροντας την κα φον ντερ Λάινεν για την εκλογή της και εκφράζοντας τις πιο θερμές ευχές του για επιτυχή και εποικοδομητική θητεία, ο κ. Αγοραστός επισημαίνει ότι «θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για την ΕΝΠΕ να συναντηθεί με τη νέα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκειμένου να συζητήσουν τις νέες δυνατότητες που διανοίγονται για την Ελλάδα και τις 13 Περιφέρειες μέσω του καινούργιου Πολυετούς Χρηματοδοτικού Πλαισίου (2021-27) στην κατεύθυνση της ενδυνάμωσης της κοινωνικής αλληλεγγύης, της περιφερειακής συνοχής καθώς και της ισόρροπης και βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης».

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σημαντική νίκη για την ομάδα βόλεϊ κορασίδων του Γ.Σ. Βόλου επί της Νίκης - https://t.co/Nk4MHgdQmk -

  • Ενημερωτική συνάντηση για την κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων στο Βόλο - https://t.co/kMqfliDaL9 -

  • Εκπαιδευτική ημερίδα του προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος» - https://t.co/Vd3tMG48M5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση