Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας για την έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας για την έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας για την έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Αλέξης ς για να πάρει μέρος στην έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με θέμα την επιλογή των προσώπων που θα τεθούν επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών.

Το σημερινό πρόγραμμα, με βάση την ώρα Βελγίου, έχει ως εξής:

17:30 Αφίξεις Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων στο

18:00 Έναρξη της έκτακτης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί απόψε οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα συνεχιστούν αύριο, Δευτέρα, με πρωινό γεύμα.

Τέλος το «εμπάργκο» του Αλ. στον ΣΚΑΪ

Την απόφασή του να εμφανιστεί στην τηλε του ΣΚΑΪ, προκειμένου, όπως αναφέρει, να «φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό» ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλε του ΣΚΑΪ. α ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Η κίνηση του πρωθυπουργού θέτει οριστικά τέλος στο «εμπάργκο» του ΣΥΡΙΖΑ προς στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, το οποίο σε σχεδόν έναν χρόνο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση