Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας για την έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας για την έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας για την έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Στις μετβίνει ο πρωθυπουργός για να πάρει μέρος στην έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με θέμα την των προσώπων που θα τεθούν επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών.

Το σημερινό , με βάση την ώρα Βελγίου, έχει ως εξής:

17:30 Αφίξεις Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

18:00 Έναρξη της έκτακτης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί απόψε συμφωνία οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα συνεχιστούν αύριο, Δευτέρα, με πρωινό γεύμα.

Τέλος το «εμπάργκο» του Αλ. Τσίπρα στον

Την απόφασή του να εμφανιστεί στην τηλεόραση του , προκειμένου, όπως αναφέρει, να «φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό» ανακοίνωσε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός .

«Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Η κίνηση του πρωθυπουργού θέτει οριστικά τέλος στο «εμπάργκο» του ΣΥΡΙΖΑ προς στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, το οποίο κράτησε σχεδόν έναν χρόνο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση