Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Στα σκαριά επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα
Στα σκαριά επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα

Στα σκαριά επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα

Την ύπαρξη επαφών ανάμεσα σε και Μόσχα για του κ. Τσίπρα στη σία και με τον πρόεδρο Πούτιν επιβεβαίωσε χθες ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο κ. Πεσκόβ απάντησε ότι γίνονται προετοιμασίες και «αναμένουμε να γίνει τέτοια επαφή μέσα στον χειμώνα». Οι δηλώσεις Πεσκόβ ήταν απάντηση σε σχετική ερώτηση για τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες.

Το TASS παραπέμπει σε ελληνικές διπλωματικές πηγές σχετικά με του κ. Τσίπρα τους επόμενους μήνες, ενώ, κατά ορισμένες άλλες πηγές, υπάρχει και συγκεκριμένη ημερομηνία, η 12η Δεκεμβρίου. Διπλωματικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη έντονες διεργασίες προς αυτή την κατεύθυνση. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η μεικτή διυπουργική ς – σίας στη Μόσχα, με επικεφαλής, από την ελληνική πλευρά, τον αναπλληρωτή ΥΠΕΞ . Κατρούγκαλο.

Η συγκεκριμένη διυπουργική, όπως άλλωστε και η των κ. Τσίπρα και Πούτιν, είχε μπει για κάποιο χρονικό διάστημα στον «πάγο», μετά τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών από την με κατηγορίες για ανάμειξη στις εσωτερικές κρατικές υποθέσεις και τα αντίποινα που ακολούθησαν από τη Μόσχα τον προηγούμενο Αύγουστο.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση