Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στα σκαριά επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα
Στα σκαριά επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα

Στα σκαριά επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα

Την ύπαρξη επαφών ανάμεσα σε και Μόσχα για του κ. στη Ρωσία και με τον πρόεδρο επιβεβαίωσε χθες ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο κ. Πεσκόβ απάντησε ότι γίνονται προετοιμασίες και «αναμένουμε να γίνει τέτοια επαφή μέσα στον χειμώνα». Οι Πεσκόβ ήταν απάντηση σε σχετική για τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες.

Το TASS παραπέμπει σε ελληνικές διπλωματικές σχετικά με του κ. τους επόμενους μήνες, ενώ, κατά ορισμένες άλλες , υπάρχει και συγκεκριμένη ημερομηνία, η 12η Δεκεμβρίου. Διπλωματικές επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη έντονες διεργασίες προς αυτή την κατεύθυνση. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η μεικτή διυπουργική Ελλάδας – Ρωσίας στη Μόσχα, με επικεφαλής, από την ελληνική πλευρά, τον αναπλληρωτή ΥΠΕΞ Γ. Κατρούγκαλο.

Η συγκεκριμένη διυπουργική, όπως άλλωστε και η των κ. Τσίπρα και , είχε μπει για κάποιο χρονικό διάστημα στον «πάγο», μετά τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών από την με κατηγορίες για ανάμειξη στις εσωτερικές κρατικές υποθέσεις και τα αντίποινα που ακολούθησαν από τη Μόσχα τον προηγούμενο Αύγουστο.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση