Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Σε μηνύσεις για εσχάτη προδοσία κατά Ζάεφ – Ντιμιτρόφ προχωρεί η αντιπολίτευση των Σκοπίων
Σε μηνύσεις για εσχάτη προδοσία κατά Ζάεφ – Ντιμιτρόφ προχωρεί η αντιπολίτευση των Σκοπίων

Σε μηνύσεις για εσχάτη προδοσία κατά Ζάεφ – Ντιμιτρόφ προχωρεί η αντιπολίτευση των Σκοπίων

Mηνύσεις κατά του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ και του ΥΠΕΞ ικολά τιμιτρόφ για κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ναούμ Στοιλκόβσκι, δήλωσε ότι το «VMRO-DPMNE κατέθεσε στην για το Οργανωμένο Έγκλημα ποινική κατά του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, του υπουργού Εξωτερικών Νικολά Ντιμιτρόφ, του προέδρου της Βουλήξς Τάλατ Τζαφέρι, καθώς και κατά όλων των βουλευτών που στήριξαν με την ψήφο τους την αντισυνταγματική και συμφωνία συνθηκολόγησης με την Ελληνική Δημοκρατία».

Σύμφωνα με το VMRO τα ανωτέρω πρόσωπα διώκονται για τέσσερα ποινικά : της εσχάτης προδοσίας, της διακύβευσης της ανεξαρτησίας, της σύμπραξης για την τέλεση εχθρικών πράξεων και της κατάχρησης ς.

Προσθέτει πως η διαπραγμάτευση της συμφωνίας και η έγκριση του νόμου για την επικύρωση αποτελούν παραβίαση των νόμων, του Συντάγματος και γενικότερα μια προσπάθειας καταστρατήγησης του συνόλου του νομικού συστήματος της χς, αλλά και προσπάθεια ς της αντιπολίτευσης, του λαού και του προέδρου.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση