Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Σε εξέλιξη συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή με φόντο τη διαπραγμάτευση
Σε εξέλιξη συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή με φόντο τη διαπραγμάτευση

Σε εξέλιξη συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή με φόντο τη διαπραγμάτευση

Σε εξέλιξη βρίσκεται του Προέδρου της Νέας ς κ. Αντώνη Σαμαρά με τον προκάτοχό του και πρώην Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, στον απόηχο των δραματικών εξελίξεων στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων της Αθήνας με τους πιστωτές.

Η πραγματοποιείται στην οικία του κ. Σαμαρά στην Κηφισιά, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Ν.Δ. Οι δύο διατηρούν τακτική επικοινωνία, παρά τα σύννεφα που ενίοτε συγκεντρώνονται, ενώ είχαν συνομιλήσει δια μακρόν και πριν από ένα περίπου μήνα, με επίκεντρο και πάλι τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση αλλά και τη στάση που θα έπρεπε να κρατήσει η Νέα .

Αίσθηση προκάλεσε η της Συγγρού να δημοσιοποιήσει, και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωσή της, την συνάντηση, κάτι που δεν συνέβη με τις προηγούμενες. Η συνάντηση πραγματοποιείται σε μία ημέρα που το κλίμα για την , διεθνώς, βαραίνει, η Ν.Δ. καταγγέλλει ουσιαστικά ευθέως τον κ. για ρήξης με τους εταίρους ενώ στο εσωκομματικό μέτωπο καταγράφηκε η κίνηση της κας Μπακογιάννη να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό κ. Αλ. , υπερβαίνοντας τα θεσμικά ειωθότα.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση