Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Σαμαράς: Πριν καν πάρει μέτρα, η κυβέρνηση μας οδήγησε σε ύφεση
Σαμαράς: Πριν καν πάρει μέτρα, η κυβέρνηση μας οδήγησε σε ύφεση

Σαμαράς: Πριν καν πάρει μέτρα, η κυβέρνηση μας οδήγησε σε ύφεση

Χαιρετισμό στην παρουσίαση του υ με τίτλο «Θέμα ιδεολογίας ή όχι μόνο» του και πρώην υπουργού Μάριου Σαλμά απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Σήμερα είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα σε ύφεση», ανεφερε ο πρόεδρος της . «Πριν καν πάρει το οποιοδήποτε μέτρο η κυβέρνηση μας έχει οδηγήσει στην υφεση», συνέχισε και τόνισε ότι χωρίς ιδεολογία δεν υπάρχει και χωρίς ρεαλισμό δεν υπάρχει διακυβέρνηση.

Σημείωσε επίσης ότι το μεγάλο για κάθε πολιτικό είναι η ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που θέλεις και αυτό που μπορείς και δεν είναι εύκολο.

Αυτό, πρόσθεσε, δεν απασχολεί όσους δεν έχουν ιδέες ή προσπαθούν απλώς να αναρριχηθουν στην εξουσία ή θέλουν μόνο να εφαρμόσουν τις ιδεοληψίες τους.

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε πως η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ο λαϊκισμός που δε θέλει και εξήρε το του Μάριου Σαλμά στον τομέα της Υγείας.

Επιπρόσθετα αναφερόμενος στη δική του διακυβέρνηση είπε ότι τον Ιούνιο του 2012 η χώρα κινδύνευε να βγει από το ευρώ και η πραγματικότητα επέβαλλε να βγουμε από τα μματα.

«Η ιδεολογία μας ήταν αντίθετη με την επιβολή φόρων. Ασκησαμε δύσκολη . Βγάλαμε τη χώρα στην , στα πλεονάσματα, στις αγορές. Ξεκινήσαμε να μειώνουμε τους φόρους», συμπληρωσε μεταξύ άλλων σημειώνοντας με νόημα ότι τις ιδέες σου τις διαλέγεις αλλά τα προβλήματα τα βρίσκεις μπροστά σου.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση