Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Σαμαράς: Η κυβέρνηση χρεοκόπησε τη χώρα και παρακαλά για νέο μνημόνιο
Σαμαράς: Η κυβέρνηση χρεοκόπησε τη χώρα και παρακαλά για νέο μνημόνιο

Σαμαράς: Η κυβέρνηση χρεοκόπησε τη χώρα και παρακαλά για νέο μνημόνιο

Η κυβέρνηση είπε ψέματα σε όλους και τελικά χρεοκόπησε τη χώρα, ενώ τώρα παρακαλάει για ανέφερε σε δήλωσή του την Τετάρτη ο πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς.

«Ο Πρωθ δεν είχε την παλικαριά να πει ότι αυτός υπέγραψε το κλείσιμο των τραπεζών» τόνισε ο κ Σαμαράς και επεσήμανε ότι η χώρα είναι πλήρως απομονωμένη από τους εταίρους της και βρίσκεται σήμερα στη χειρότερη θέση που έχει βρεθεί τις τελευταίες δεκαετίες χωρίς ευρωπαϊκό δίχτυ προστασίας.

Όπως τόνισε ο κ. Σαμαράς, η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό και είπε ψέματα αφήνοντας τη χώρα στον αέρα, ενώ έκανε λόγο για κονδύλια που χάθηκαν.

Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες στον Πρωθυπουργό κατηγορώντας τον ότι παρακαλάει για , ενώ σχολίασε πως όσο οι παραμένουν κλειστές, η οικονομία καταρρέει και ο λογαριασμός μεγαλώνει.

Ο πρόεδρος της Νέας ς σημείωσε πως όσα κατέκτησε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στον αέρα και χαρακτήρισε μοιραίο λάθος από την πλευρά της κυβέρνησης την προκήρυξη του δημοψηφίσματος, κάνοντας λόγο για παρωδία.

Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι ο ελληνικός λαός δεν ανέχεται να τον προσβάλλει μία κυβέρνηση  και εξήγησε ότι οι αυταρχισμοί δεν έχουν θέση στην Ελλάδα.

Κλείνοντας, κάλεσε τους να πουν «ένα ηχηρό “ναι”» και να παραμένουν ήρεμοι και ενωμένοι.

«Υπερηφάνεια δεν είναι οι ατέλειωτες ουρές μπροστά σε κλειστές. Ούτε η αγωνία των πολιτών για τις τους… Αξιοπρέπεια δεν είναι οι συντάξεις που πληρώνονται πια στο μισό και που εισπράττονται με το σταγονόμετρο. Αληθινή υπερηφάνεια είναι ο δρόμος στην » είπε ο κ. Σαμαράς.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση