Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » “Μυρίζουν” φθινοπωρινές εκλογές;
“Μυρίζουν” φθινοπωρινές  εκλογές;

“Μυρίζουν” φθινοπωρινές εκλογές;

“Το Υπουργείο είνι κθόλα έτοιμο για την διεξαγωγή τους όταν αυτές προκηρυχθούν”.  Η δήλωση αυτή του Υπουργού ΥΠΕΣ Μάκη Βορίδη , στο περιθώριο της εκδήλωσης εγκανίων του νέου Δημαρχείου Νοτίου Πηλίου, μιλώντας για το χρονοδιάγραμμα των εκλογών, επιβεβαιώνει ότι η χώρα βρίσκεται σε μια άτυπη  προεκλογική περίοδο.

Αν στα παραπάνω προστεθεί και η  αυξημένη τον  τελευταίο καιρό δραστηριότητα των βουλευτών,  με επισκέψεις και συναντήσεις με πολίτες και φορείς, η προεκλογική φιλολογία των κομμάτων και τα ανοιχτά σοβαρά ζητήματα που έχει  η χώρα (εθνικά, οικονομικά, ενεργειακά) τότε συμπεραίνεται  πως μετά την καλοκαιρινή ραστώνη θα ηχήσει το προεκλογικό “καμπανάκι”.

Βεβαίως όσο οι καλοκαιρινές θερμοες θα ανεβαίνουν και οι πολίτες θα απολαμβάνουν τα μπάνια του λαού , τόσο   οι  πολιτικοί θα ρίξουν τους προεκλογικούς τόνους, οι οποίοι αναμένεται να αυξηθούν τον Σεπτέμβριο.

Ο μπορεί  να διαμηνύει προς  κάθε κατεύθυνση ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας , αλλά σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά άμεσα την προσφυγή στις , ενώ και κάποιες  φωνές στη    ζητούν να γίνουν νωρίτερα οι εκλογές για να αποφευχθεί  η  φθορά της ς.

Οπότε αναμένεται αρκετά “θερμό” πολιτικά το Φθινόπωρο και δεν αποκλείεται να οδηγηθούν  οι πολίτες τρεις  διαδοχικές φορές στις , προκειμένου να αναδειχθεί αυτο ,  που είναι ζητούμενο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οψόμεθα…

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση