Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις Ευρωεκλογές
Πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις Ευρωεκλογές

Πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις Ευρωεκλογές

Υπό την προεδρία του Υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, πραγματοποιήθηκε χτες η πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις Ευρω της 26ης Μαΐου.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν το θέμα της ς των κομμάτων, καθώς και ζητήματα που αφορούν τους όρους, τις προϋποθέσεις και τον χρόνο τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής των κομμάτων, συνασπισμών κομμάτων και πολιτικών κινήσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο κ. Χαρίτσης μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η ταυτόχρονη διεξ των ευρωπαϊκών, των περιφερειακών, των δημοτικών και των κοινοτικών εκλογών αποτελεί μία σύνθετη διαδικασία, την οποία καλείται να διαχειριστεί για πρώτη φορά το Υπουργείο Εσωτερικών. Η συστηματική όμως που έχει γίνει, αλλά και η εμπειρία και η ικανότητα των στελεχών του υπουργείου μας, εγγυώνται την ομαλή διεξ και το αδιάβλητο των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε και αυτό το δύσκολο στοίχημα».

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο  . του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, ο Γ.Γ Ενημέρωσης Χρήστος Σίμος, καθώς επίσης ο και ο Αρόεδρος του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ) κ.κ Αθανάσιος Κουτ και Ροδόλφος Μορώνης.

Η Διακομματική Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί τις επόμενες μέρες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση