Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολιτική πρωτοβουλία ΕΠΑΜ- Συλλόγου Δανειοληπτών Βορείου Ελλάδος
Πολιτική πρωτοβουλία ΕΠΑΜ- Συλλόγου Δανειοληπτών Βορείου Ελλάδος

Πολιτική πρωτοβουλία ΕΠΑΜ- Συλλόγου Δανειοληπτών Βορείου Ελλάδος

Για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών

Ο πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Δημήτρης προσυπέγραψε την Πρωτοβουλία που ανέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών Προστασίας των Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, Χαράλαμπος Περβανάς, με σκοπό την ενίσχυση του αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ως , εργαζόμενοι και , υπόκεινται σε μια πρωτοφανή ακόμη και των πιο στοιχειωδών δικαιωμάτων τους.

Κάτι που οφείλεται πρώτα και κύρια στην ολοκληρωτική παράλυση, υπονόμευση και κατάλυση κάθε έννοιας συνταγματικής έννομης τάξης, κράτους δικαίου και δημοκρατίας στην , προς όφελος ενός, ομολογουμένως, εγκληματικού τραπεζικών και πολιτικών συμφερόντων που καταδυναστεύει την πατρίδας μας.

Η ανάγκη οργάνωσης του δημοκρατικού αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, αλλά και για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην , υπερβαίνει τις επιμέρους άλλες ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές.

Μπροστά στην πατρίδα και την δημοκρατία δεν μπορούν να υπερισχύουν διαχωριστικές γραμμές τύπου δεξιά-αριστερά, που διχάζουν τους πολίτες και διευκολύνουν το διαίρει και βασίλευε στις τάξεις της κοινωνίας.

Με τις σκέψεις αυτές τόσο το ΕΠΑΜ, όσο και ο Πρόεδρός του Δημήτρης , χαιρετίζουν την ανάληψη της συγκεκριμένης πολιτικής πρωτοβουλίας και υπόσχονται να συμβάλλουν με κάθε δυνατό και διαθέσιμο τρόπο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται η  εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών #κουνουποκτονία - https://t.co/rVdUWlfTQr -

  • Συνάντηση  συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας με τον υπουργό Κ. Σκρέκα … - https://t.co/jX2wFgQMTo -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για οικονομική στήριξη παραγωγών του Δήμου Βόλου - https://t.co/8GGUNargMr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση