Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΠΑΣΟΚ: Όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης
ΠΑΣΟΚ: Όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης

ΠΑΣΟΚ: Όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης

«Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου και φυσικά δεν θα την παράσχουμε εάν μας ζητηθεί» τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, ξεκαθαρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη στάση που θα τηρήσει στις όποιες πολιτικές εξελίξεις φέρνει η υπογραφή της νέας συμφωνίας για την ελληνική Οικονομία.

«Η κυβέρνηση υπέγραψε το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο» τονίζεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται ότι «όλες οι αρνητικές επιπτώσεις για τη χώρα και τους πολίτες, φέρουν τις υπογραφές των κκ Τσίπρα και Καμμένου. Το copyright ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς».

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, η θετική ψήφος των βουλευτών του στα νομοσχέδια της κυβέρνησης μέχρι σήμερα ήταν απαραίτητη και συνέβαλλε στο «να μείνει  η χώρα όρθια, να μη βρεθούμε εκτός ευρωζώνης, να μη βιώσει ο λαός μας την φτωχοποίηση και το Grexit».

Ωστόσο, αυτός ο κύκλος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση έκλεισε.

«Στο εξής, κάθε κυβερνητική και νομοθετική πρωτοβουλία θα κρίνεται και θα αξιολογείται κατά περίπτωση» τονίζει το ΠΑΣΟΚ που ζητά από τον πρωθυπουργό «να δράσει και να μην αποδράσει με πρόωρες εκλογές και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η κρίσιμη αλυσίδα της ειδικής εκπαίδευσης: «Αξιολόγηση, λήψη διδακτικών αποφάσεων, αποτελεσματικές παρεμβάσεις»… - https://t.co/arppbXdAig -

  • Πανελλήνια Ενημέρωση για την καύση σκουπιδιών - https://t.co/kIaE7NPVBo -

  • Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - https://t.co/uYzjVOctQ0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση