Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παρουσίαση διακήρυξης «Ώρα Αποφάσεων»
Παρουσίαση διακήρυξης «Ώρα Αποφάσεων»

Παρουσίαση διακήρυξης «Ώρα Αποφάσεων»

«Ώρα αποφάσεων» θα είναι το όνομα της πρωτοβουλίας της Άννας , του Γιάννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη, που αναβαθμίζεται σήμερα και επισήμως σε νέα κίνηση.

Τις σχετικές ανακοινώσεις θα τις κάνουν οι τρεις πολιτικοί σε ανοικτή που θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, χωρίς να κρύβουν πλέον την πρόθεσή τους να μετεξελίξουν σύντομα την τους κίνηση σε πολιτικό κόμμα.

Αλλωστε, σε κόμμα θα παραπέμπουν και τα περισσότερα από όσα το απόγευμα θα ανακοινώσουν. Κατά πληροφορίες, οι τρεις πολιτικοί θα δημοσιοποιήσουν τα ονόματα μιας 70μελούς εθνικής επιτροπής, τα μέλη της οποίας θα καλύπτουν γεωγραφικά και τις 13 περιφέρειες της Ελλάδας, και θα καλέσουν τους πολίτες να αρχίσουν από σήμερα κιόλας να μπαίνουν στο site τους oraapofaseon.gr και να εγγράφονται μέλη του νέου φορέα. Στο ίδιο site θα ζητείται από τα μέλη να μετέχουν σε έναν ανοικτό διάλογο ανά τομέα πολιτικής, καταθέτοντας τις τους, ενώ ξεχωριστή θέση στον νέο φορέα θα έχει μια επιτροπή νέων ανθρώπων που έχουν φύγει στο στη διάρκεια της κρίσης και έχουν ήδη δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να συνδράμουν την κίνηση των τριών.

Στην αποψινή δεν θα παραστεί ο κ. Στ. , γεγονός που επιβεβαιώνει ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη κοινός τόπος για τον τρόπο συνεργασίας του Ποταμιού με την Ωρα Αποφάσεων. Ως εκ τούτου οι τρεις πολιτικοί, ανακοινώνοντας εν είδει διακήρυξης το πολιτικό σχέδιό τους για την ανάταξη της χώρας, θα περιγράψουν –προφανώς με σκόπιμη ασάφεια– την πολιτική τους συμμαχία με το , όπως άλλωστε κάνει τον τελευταίο καιρό και ο κ. αποφεύγοντας να μπει σε οργανωτικές λεπτομέρειες. Και καθώς οι δύο πλευρές δεν κατόρθωσαν να τα βρουν έως σήμερα, τα επόμενα βήματα μάλλον θα τα καθορίσουν οι , οι οποίες θα αρχίσουν προφανώς να μετρούν στο εξής την Ωρα Αποφάσεων ξεχωριστά από το .

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ζ. Μακρή: «Επίσπευση της επαναλειτουργίας του Λατομείου Συκής από το ΥΠΕΝ» #ΛατομείοΣυκής - https://t.co/TqVVHJabdP -

  • Το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe #MajorCitiesOfEurope - https://t.co/VwCm7WXiCR -

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

"Αλιεύοντας" την είδηση