Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Παρουσία Μητσοτάκη το συνέδριο της ΔΗΣΥ
Παρουσία Μητσοτάκη το συνέδριο της ΔΗΣΥ

Παρουσία Μητσοτάκη το συνέδριο της ΔΗΣΥ

Την απόφαση να παραστεί ο ίδιος προσωπικά στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συάταξης, έλαβε ο πρόεδρος της Κυριάκος , αποδεχόμενος την πρόταση της Φώφης εννηματά.

ια όσους ωστόσο βιαστούν να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα από την εν λόγω πρωτοβουλία, στενοί συνεργάτες του προέδρου της σχολιάζουν πως η απόφαση δεν είναι τίποτα άλλο από ένδειξη πολιτικού πολιτισμού και αποδοχή της πρότασης που δέχτηκε από την ηγεσία της ΔΗΣΥ.

Δεν είναι εξάλλου μυστικό πως ο πρόεδρος της ΝΔ, παρά τις πολιτικές διαφορές που υπάρχουν, επιδιώκει να κρατά ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τις ηγεσίες άλλων κομμάτων, όπως είχε δείξει και η πρόσφατη πρωτοβουλία του για εκ του σύνεγγυς συναντήσεις.

Είναι ωστόσο γεγονός πως η παρουσία του επικεφαλής της ς, έρχεται σε μία στιγμή που ο χώρος τον οποίο καλύπτει σήμερα η , αποτελεί «ν της έριδος», όπως φάνηκε και από τα πρόσφατα ανοίγματα από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα, που αποτυπώθηκαν και σε πρόσφατη του.

Το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αναμένεται να αποτελέσει ένα τριήμερο «πολιτικό εργαστήριο» καθώς εκτός από το πλήθος στελεχών και κοινωνικών φορέων και ομάδων που θα λάβουν τον λόγο, με ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες των δύο πρώην πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση